jun 242016
 
Ettan - har nu fått namn och heter Chonix Utai som betyder: Förtrollande  -  Någon som kan trollbinda personerna hon träffar och som är charmerande. Utai väger nu 1770 gram.

Ettan – har nu fått namn och heter Chonix Utai som betyder: Förtrollande – Någon som kan trollbinda personerna hon träffar och som är charmerande.
Utai väger nu 1770 gram.

Tvåan har nu fått namn och heter Chonix Utau som betyder: Att sjunga. Någon som har vacker röst och som är klok och som andra ser upp till och lyssnar på. Utau väger nu 1670 gram.

Tvåan har nu fått namn och heter Chonix Utau som betyder: Att sjunga. Någon som har vacker röst och som är klok och som andra ser upp till och lyssnar på.
Utau väger nu 1670 gram.

Trean - hanen i kullen har också fått namn och heter Chonix Uchuu som betyder: Universum, kosmos, rymden. Någon som är stor, vis och givmild som universum själv. Någon som ser till att göra plats för alla och låta alla få bli sedda. Uchuu väger nu 2000 gram.

Trean – hanen i kullen har också fått namn och heter Chonix Uchuu som betyder: Universum, kosmos, rymden. Någon som är stor, vis och givmild som universum själv. Någon som ser till att göra plats för alla och låta alla få bli sedda.
Uchuu väger nu 2000 gram.

Här är syskonen tillsammans. Utai har hunnit bli sömnig så hon kan knappt hålla ögonen öppna. Det tar på krafterna att posera när man bara är 4 veckor.

Här är syskonen tillsammans. Utai har hunnit bli sömnig så hon kan knappt hålla ögonen öppna. Det tar på krafterna att posera när man bara är 4 veckor.

Sorry, the comment form is closed at this time.