mar 012014
 
Ettan-tik väger nu 1400 gram - har nu fått sitt namn Chonix Risa som betyder: En person som är precis överallt samtidigt och som är grunden i ett helt samhälle. Något som alla andra bygger sina liv, drömmar och hem på.

Ettan-tik väger nu 1400 gram – har nu fått sitt namn Chonix Risa som betyder: En person som är precis överallt samtidigt och som är grunden i ett helt samhälle. Något som alla andra bygger sina liv, drömmar och hem på.

Tvåan-hane väger nu 2130 gram - har nu fått sitt namn Chonix Rei som betyder: Någon som är värdig att göra honnör inför. Någon som är värd beundran och upphöjelse.

Tvåan-hane väger nu 2130 gram – har nu fått sitt namn Chonix Rei som betyder: Någon som är värdig att göra honnör inför. Någon som är värd beundran och upphöjelse.

Trean-hane väger nu 2360 gram - har nu fått sitt namn Chonix Ryuu som betyder: Namnet är samma som ordet för drake vilket är den mest respekterade och mäktiga symbolen i japansk kultur. Detta namn tilldelas främst barn som man förväntar sig något extra av. Barn som kommer från släkter med duktiga och framgångsrika personer, barn till mästare i karate  och liknande.

Trean-hane väger nu 2360 gram – har nu fått sitt namn Chonix Ryuu som betyder: Namnet är samma som ordet för drake vilket är den mest respekterade och mäktiga symbolen i japansk kultur. Detta namn tilldelas främst barn som man förväntar sig något extra av. Barn som kommer från släkter med duktiga och framgångsrika personer, barn till mästare i karate och liknande.

Fyran-tik väger nu 1700 gram har nu fått sitt namn Chonix Riko som betyder: Kommer ifrån orden "ri" som betyder sann/sanningsenlig och "ko" som betyder barn. Att ljuga är bland det värsta man kan göra i Japan, så att vara ett sanningsenligt barn (som inte hittar på historier eller sagor) är extra högt värderat.

Fyran-tik väger nu 1700 gram har nu fått sitt namn Chonix Riko som betyder: Kommer ifrån orden ”ri” som betyder sann/sanningsenlig och ”ko” som betyder barn. Att ljuga är bland det värsta man kan göra i Japan, så att vara ett sanningsenligt barn (som inte hittar på historier eller sagor) är extra högt värderat.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.